Skip to content

Lasser / bouwer (ZZP of dienstverband)

Nederland, Noord-Holland, Noord-ScharwoudeProductie

Functieomschrijving

Vacature ZZP of dienstverband lasser / bouwer in Noord-Scharwoude, regio Alkmaar | 40 uur

Ben jij op zoek naar een veelzijdige baan als lasser, bouwer én montage medewerker en werk je graag in een schone werkomgeving samen in een met een grote groep van collega’s om je heen?


Hoe ziet jouw rol als lasser/bouwer eruit?
Als lasser/bouwer bij Demaco vervaardig je zelfstandig vacuüm geïsoleerd leidingwerk variërend in diameter. Het gaat hierbij om dunwandig RVS leidingwerk tot 3 mm. Je houd je bezig met het lassen, zagen en fitten, maar ook het lezen van isometrische tekeningen komt erbij kijken, zodat je leidingwerk in elkaar kunt bouwen. Je krijgt een eigen schone werkplek in onze productiehal die is onderverdeeld in drie business units. Het is de bedoeling dat je uiteindelijk breed inzetbaar bent voor alle units; lijnproductie, Science en Systems.


Wat jij van ons mag verwachten bij Demaco?

Werken bij Demaco betekent werken in een goede sfeer. Onze medewerkers zijn trots op onze organisatie. Wij werken goed samen, zijn behulpzaam naar elkaar en er is voldoende humor aanwezig. Wij bieden jou verder:

  • De kans om een bijdrage te leveren aan diverse projecten binnen een dynamisch bedrijf;
  • Een nette en schone eigen werkplek in onze productiehal met of zonder gereedschap;
  • Een solide organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur;
  • Ruimte om (met onderlinge afstemming) je eigen uren te bepalen
  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro of een bespreekbaar uurtarief.


Kwaliteit gaat voor kwantiteit
Het werkveld van Demaco is Cryogenie. Een zeer gespecialiseerd kennisgebied zorgvuldig opgebouwd. Het is de techniek die zich bezighoudt met extreem lage temperaturen waarbij bijvoorbeeld vloeibare industriële gassen als koelmiddel worden gebruikt. De Cryotechniek gaat hand in hand met hoog vacuüm. De extreem lage temperaturen vragen om extreme isolatie en hoog vacuümtechniek maakt dat mogelijk.

Er werken bij Demaco medewerkers die vooroplopen in de markt, die de standaard bepalen op een speelterrein van het hoogste niveau. Om deze rol bij Demaco goed te vervullen ben je proactief, pragmatisch ingesteld, heb je een goede mentaliteit en ben je een teamplayer. Samen met jouw 40 andere las-collega’s werk jij in de productiehal aan het product voor onze klant. Je bent enthousiast en jong van geest, nauwkeurig en een persoon die denkt in oplossingen. Je hebt een pragmatische instelling waarbij je goed prioriteiten kunt stellen. Je bent in staat om zelfstandig te werken. Een gezonde dosis humor kunnen wij wel waarderen!

Vereisten

  • Een laservaring dunwandig (TIG);
  • Een VCA certificaat;
  • 6g certificaat is een pré;
  • Het is superhandig als je kennis en ervaring hebt op het gebied van cryogene toepassingen.


OK. En nu?

Ben jij dé Lasser / Bouwer die wij zoeken en geïnteresseerd in deze functie? Neem dan zeker contact met ons op en druk op onderstaande button. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze Manager Operations, de heer Ron Oudeman, via 0226-332100 of ro@demaco.nl. Wil je meer informatie over Demaco, kijk dan op https://demaco-cryogenics.com


It’s all about Cryogenius.

of