Skip to content

Project Engineer

Nederland, Noord-Holland, Noord-ScharwoudeEngineering

Functieomschrijving

Draai jij warm voor complexe projecten en hoogstandjes in een internationale setting? Wil jij werken in een hecht team waarin samenwerken, continue verbeteren, maar ook plezier maken belangrijk zijn? Welkom bij Demaco!


Wat is jouw bijdrage aan het succes van Demaco?

Van design tot engineering, productie en oplevering aan de klant, jij bent technisch verantwoordelijk voor de kwaliteit van het geleverde werk. Richting de klant ben je gedurende het project het technische aanspreekpunt.

Kennis is de kracht achter het succes van Demaco. Jij hebt een belangrijke rol in het vastleggen, delen maar ook uitbouwen van de cryogene kennis in het team.

Wat zijn jouw dagelijkse werkzaamheden?

  • Vertalen van de klantspecificaties in een voorontwerp waarbij je een scherp oog hebt voor zowel het budget als de planning;
  • Begeleiden van de detail engineering en de controle op productiedocumenten;
  • Functioneel leidinggeven aan tekenaars, constructeurs en monteurs;
  • Maken van complexe cryogene, thermodynamische en stromingsberekeningen;
  • Verzorgen van een goede projectoverdracht voor de afdelingen werkvoorbereiding, productie en montage;
  • Vanzelfsprekend zorg je dat alle interne en externe stakeholders altijd betrokken en goed geïnformeerd zijn.


Waarom zou je bij ons willen werken?

Werken bij een innovatieve wereldspeler, maar dan wel lekker in de buurt? Wie wil dat nu niet? Naast de collegiale werkomgeving bieden wij alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en investeert veel in trainingen en opleidingen voor haar medewerkers.

Wij willen graag dat jij lekker in je vel zit en hechten daarom waarde aan een goede werk-privé balans. Bij ons kan je parttime werken, zijn werktijden en dagen in overleg in te delen en kan je, na je inwerkperiode, deels vanuit huis werken.

Natuurlijk horen daar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Zo krijg je bij ons onder meer:

  • Een goed salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring;
  • PMT Pensioenregeling;
  • 40 vrije dagen per jaar (bij een FT dienstverband);
  • Een fijn kantoor waar je file vrij naar toe kan rijden en welke ook met OV te bereiken is;

Vereisten

Waarom pas jij goed bij Demaco?

Je wilt graag groeien, ontwikkelen en de beste worden in jouw vak. En dat in een ambitieus hecht team met veel kennis en kunde. Jouw enthousiasme en drive helpen je om succesvol te kunnen zijn in de functie van project engineer. Naast een afgeronde HBO-opleiding richting werktuigbouwkunde heb je bij voorkeur al enkele jaren ervaring als (project)engineer binnen een technische projecten organisatie. Heb je al kennis van ontwerpcodes, PED en Solid Edge? Dat is mooi meegenomen. De kans is groot dat je nog geen ervaring hebt in ons specialisme. Geen probleem! Wij leiden je graag op en maken van jou een echte Cryogenius!

Minstens zo belangrijk vinden wij wie jij bent als collega. Je bent ambitieus, oplossingsgericht, nieuwsgierig, en gaat zelf graag op onderzoek uit. Je houdt overzicht en kunt daarbij goed de juiste prioriteiten stellen. Communicatief ben je zeer vaardig en je maakt gemakkelijk verbinding op alle niveaus. Met een nuchtere blik op de wereld en een goed gevoel voor humor pas jij perfect in ons team.


En nu?

Word jij dé expert op het gebied van cryogene technologie en ga jij met jouw collega’s ervoor zorgen dat Demaco de hoogste standaard blijft bepalen in het vakgebied? Solliciteer dan via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV gericht aan Wendy Vega (Manager HR). Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager Engineering & Procurement, de heer Marco Roos, via 0226-332100

Wil je meer informatie over Demaco, kijk dan op www.demaco-cryogenics.com. Je kunt ons ook volgen op

FacebookYouTube en LinkedIn.


of