Skip to content

QC Manager

Nederland, Noord-Holland, Noord-ScharwoudeProduct

Functieomschrijving

Vacature | QC Manager | 40 uur | Noord-Scharwoude nabij Alkmaar

Ruimte om te excelleren binnen een snelgroeiende internationale organisatie met hightech projecten en uitdagingen? Wil jij afwisselende werkzaamheden zowel op kantoor als op de werkvloer? Lees dan snel verder!


Wat jij gaat doen als QC Manager bij Demaco

Als QC Manager ben je samen met onze QA Manager primair verantwoordelijk voor het waarborgen, verbeteren en bewaken van het kwaliteitsniveau van Demaco. Je houdt je bezig met het steekproefsgewijs uitvoeren van metingen, lasinspecties, keuringen. Daarnaast controleer je op reinheid, montage en transport van de producten en diensten op de werkvloer. Dit alles om te toetsen of onze producten en diensten voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen van de klant. Je denkt continu mee aan een voortdurende lange termijnaanpak om processen, producten en dienstverleningen van Demaco te verbeteren. Hierdoor sluiten we nog beter aan op de klantbehoeftes, creëren we een hogere klantwaarde, behouden we onze hoge kwaliteit en houden we onnodige verspillingen tegen. We werken met uitdagende, hoogstaande producten. Al onze producten worden voor levering zorgvuldig gedocumenteerd. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons werk aantonen. Jouw kantoorplek voor de nodige documentatie van de QC Manager vind je op de QA/QC afdeling.

Je werkt nauw samen met de QA Manager, bent het aanspreekpunt voor onze voormannen en medewerkers op de productievloer en rapporteert aan de Manager Operations en periodiek aan de directie.


Wat jij van ons mag verwachten bij Demaco

Werken bij Demaco betekent werken in een goede sfeer met korte communicatielijnen. Onze medewerkers zijn trots op onze organisatie. Wij werken goed samen, zijn behulpzaam naar elkaar en er is zeker humor aanwezig. We bieden om te beginnen een jaarcontract maar hebben de intentie een vast dienstverband aan te gaan. Bij ons heb je recht op 40 vrije dagen en de mogelijkheid om deels thuis te werken. Verder hebben we een goede pensioenregeling, is er een reiskostenvergoeding en zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij bieden jou ook:

  • De kans om een bijdrage te leveren aan diverse grote projecten binnen een dynamisch bedrijf;
  • Een uitdagende functie met ruimte voor uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro.
  • Ruimte om op eigen wijze gestalte te geven aan deze functie;
  • Een solide organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur.

Vereisten

Wat verwachten wij van onze nieuwe QC Manager?

Met jouw proactieve houding stel je graag originele verbeteringen voor. Je werkt doelgericht en klanttevredenheid staat bij jou voorop. Je kunt goed prioriteiten stellen en communiceren op elk gewenst niveau. Een gezonde dosis humor kunnen wij wel waarderen. Verder heb jij:

  • Minimaal een afgeronde mbo- of hbo opleiding werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • 3 tot 5 jaar werkervaring in een (technische) productieomgeving;
  • Affiniteit voor projectenorganisaties en een internationaal opererend MKB-productiebedrijf;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (Nederlands en Duits is een pré).


Enthousiast geworden?

Ben jij dé QC Manager die wij zoeken en geïnteresseerd in deze functie? Neem dan zeker contact met ons op. Solliciteer dan via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV gericht aan Wendy Vega (Manager HR). Doe dit vóór dinsdag 7 februari a.s.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager Operations, Ron Oudeman, via 0226-332100.

Wil je meer informatie over Demaco, kijk dan op https://www.demaco-cryogenics.com. Je kunt ons ook volgen op Facebook, YouTube en LinkedIn.


Demaco: Altijd op zoek naar nieuwe Cryogenen

Het werkveld van Demaco is Cryogenie. Een zeer gespecialiseerd kennisgebied zorgvuldig opgebouwd in de afgelopen 30 jaren. Het is de techniek die zich bezighoudt met extreem lage temperaturen waarbij bijvoorbeeld vloeibare industriële gassen als koelmiddel worden gebruikt. De Cryotechniek gaat hand in hand met hoog vacuüm. De extreem lage temperaturen vragen nou eenmaal om extreme isolatie en hoog vacuümtechniek maakt dat mogelijk.


Demaco past deze technieken wereldwijd toe bij producenten van industriële gassen en voor eindgebruikers van vloeibaar gas, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische en medische bedrijven en de automotive of ruimtevaartsector. Ook researchinstituten als CERN, DESY of FERMILAB en diverse internationale universiteiten werken nauw samen met Demaco. In veel gevallen gaat het om het transport en de conditionering van vloeibaar stikstof, vloeibaar helium en vloeibaar aardgas. Demaco adviseert over, engineert, produceert, test, installeert, documenteert, certificeert en onderhoudt cryogene infrastructuren over de hele wereld.


It’s all about Cryogenius.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet nodig, wij vinden onze nieuwe collega zelf.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar