Tekenaar

Functieomschrijving

Sta jij straks aan de basis van unieke en technisch hoogstaande installaties die, na de fabricage in eigen fabriek, de hele wereld over gaan? Wil jij werken in een hecht team waarin samenwerken, kwaliteit leveren maar ook plezier maken belangrijk zijn? En ben jij de techneut die nooit is uitgeleerd? Mooi, dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Met meer dan 60 jaar ervaring is Demaco een wereldspeler op het gebied van Cryogene techniek! 

Nu hoor ik je denken Cryo- wat? Cryogene techniek is de techniek waarbij materialen bij temperaturen van -160 graden Celsius of lager worden geproduceerd, bewaard, vervoerd en gebruikt. Dit zijn temperaturen waarop gassen vloeibaar worden. Deze techniek en vloeibare gassen worden gebruikt in vele industrieën zoals automotive, voedingsmiddelen, electronics, LNG, lucht- en ruimtevaart en de (medische)wetenschap. Wist jij dat Demaco werkt voor het onderzoeksinstituut dat bekend staat om zijn deeltjesversneller? Of dat wij energiebedrijven helpen bij de ontwikkeling van het rijden op waterstof?


Demaco ontwerpt en bouwt hoogstaande technische installaties op Champions leagueniveau met internationale allure. Maar dan zonder de charme te verliezen van een familiebedrijf. De Demaco medewerkers zijn het er al over eens; wat is het hier fijn werken! De trots is af te lezen van de gezichten als ze praten over de afronding van weer een uniek stukje techniek, En wat te denken van de sfeer binnen het bedrijf? Er werken maar liefst 120 collega’s met 23 nationaliteiten op een hele prettige manier met elkaar samen. Een uitdagende omgeving waar jij alle ruimte krijgt om jezelf te kunnen zijn en je te blijven ontwikkelen


Maar wat ga jij straks bij ons doen?

Meters maken in het tekenwerk! Het is heerlijk werken met de nieuwste programmatuur en dat op een fijne werkplek met ervaren collega’s om je heen. Met behulp van o.a. Solid Edge maak je de (voor)ontwerpen in 2D en 3D. Aansluitend zorg je voor een glasheldere productietekeningen zodat je collega’s van de werkvloer zonder problemen aan de slag kunnen in de prachtige en nette werkplaats. Vanuit jouw kantoor loop je zo naar de productievloer dus je kunt sowieso zelf ook een oogje in het zeil houden en direct zien wat het resultaat is van jouw werk.

Heb jij het tekenen al wat beter onder de knie? Dan ga je ook aan de slag met het maken van berekeningen en als je nog wat meer ervaring hebt opgedaan kan je ook naar de locaties toe om de systemen in te meten.

Doe je dit alleen? Nee zeker niet. Je maakt deel uit van een hecht die team die samen werkt aan de meest fantastische projecten. Zo werk je veel samen met de werkvoorbereider en de projectleider.Functievereisten

Waarom pas jij goed bij Demaco?

Je wordt blij van het werken in een klein hecht team. Jouw enthousiasme en praktische instelling helpen je om succesvol te kunnen zijn in de functie van tekenaar. Naast een afgeronde opleiding op mbo-niveau is het handig als je al wat ervaring hebt met tekenen met een 3D tekenpakket bijvoorbeeld tijdens een stage.


Minstens zo belangrijk vinden wij wie jij bent als collega! Je zit niet graag stil, bent nieuwsgierig, en gaat zelf graag op onderzoek uit. Met een nuchtere blik op de wereld en een goed gevoel voor humor pas jij perfect in ons team.

Veel van onze klanten, en ook enkele collega’s, zijn internationaal dus je kunt je voorstellen dat veel communicatie en correspondentie in het Engels is. Daar draai jij je hand niet voor om. Moet je van alle Cryogene technieken direct alles weten? Nee, ervaring in de cryogene techniek is niet noodzakelijk. Wij zorgen voor een goede inwerkperiode en jouw ervaren collega’s nemen je graag op sleeptouw en maken van jou een echte Cryogenius!


Waarom zou je bij ons willen werken?

Werken bij een innovatieve wereldspeler, maar dan wel lekker in de buurt? Wie wil dat nu niet?

Naast de collegiale werkomgeving bieden wij alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Demaco investeert veel in trainingen en opleidingen voor de medewerkers.Wij willen graag dat jij lekker in je vel zit en hechten daarom waarde aan een goede werk-privé balans. Bij ons kan je parttime werken, zijn werktijden en dagen in overleg in te delen en kan je, na je inwerkperiode, deels vanuit huis werken.

Natuurlijk horen daar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Zo krijg je bij ons onder meer:

  • Een goed salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring;
  • PMT Pensioenregeling;
  • 40 vrije dagen per jaar (bij een FT dienstverband);
  • Een fijn kantoor waar je file vrij naar toe kan rijden en welke ook met OV prima te bereiken is;


Ben jij klaar voor de vliegende start van jouw carrière? Je bent van harte welkom!

Solliciteer dan via onderstaande button en stuur ons jouw motivatiebrief en CV. Deze kan je richten aan Wendy Vega (Manager HR)

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager Engineering & Procurement, de heer Marco Roos, via 0226-332100

Wil je meer informatie over Demaco, kijk dan op www.demaco.nl. Je kunt ons ook volgen op Facebook of LinkedIn en op YouTube kun je in meerdere filmpjes zien wat wij doen.