Tekenaar/Constructeur

Functieomschrijving

Sta jij straks aan de basis van unieke en technisch hoogstaande installaties die, na de fabricage in eigen fabriek, de hele wereld over gaan?

Wil jij werken in een hecht team waarin samenwerken, kwaliteit leveren maar ook plezier maken belangrijk zijn? Met meer dan 60 jaar ervaring is Demaco een wereldspeler op het gebied van Cryogene techniek!


Nu hoor ik je denken Cryo- wat? Cryogene techniek is de techniek waarbij materialen bij temperaturen van -160 graden Celsius of lager worden geproduceerd, bewaard, vervoerd en gebruikt. Dit zijn temperaturen waarop gassen vloeibaar worden. Deze techniek en vloeibare gassen worden gebruikt in vele industrieën zoals automotive, voedingsmiddelen, electronics, LNG, lucht- en ruimtevaart en de (medische)wetenschap.


Demaco ontwerpt en bouwt innovatieve technische installaties op Champions leagueniveau met internationale allure. Maar dan zonder de charme te verliezen van een familiebedrijf. Wist jij dat Demaco werkt voor het onderzoeksinstituut dat bekend staat om zijn deeltjesversneller? Of dat wij energiebedrijven helpen bij de ontwikkeling van het rijden op waterstof?

De Demaco medewerkers zijn het er al over eens; wat is het hier fijn werken! De trots is af te lezen van de gezichten als ze praten over de afronding van weer een uniek stukje techniek, En wat te denken van de sfeer binnen het bedrijf? Er werken maar liefst 120 collega’s en 23 nationaliteiten op een hele prettige manier met elkaar samen. Een uitdagende omgeving waar jij alle ruimte krijgt om jezelf te kunnen zijn en je te blijven ontwikkelen

Functievereisten

Jouw aandeel in het succes van Demaco

Met behulp van o.a. Solid Edge maak je de (voor)ontwerpen in 2D en 3D. Aanvullend zorg je voor diverse berekeningen en maak je glasheldere 2D productietekeningen zodat je collega’s van de werkvloer zonder problemen aan de slag kunnen in de prachtige en nette werkplaats. Vanuit jouw kantoor loop je zo naar de productievloer dus je kunt sowieso zelf ook een oogje in het zeil houden en direct zien wat het resultaat is van jouw werk.

Doe je dit alleen? Nee zeker niet. Je maakt deel uit van een hecht die team dat samen werkt aan de meest fantastische projecten. Samen met de teamleden van het projectteam maak je de werkverdeling en monitor je de voortgang van de werkzaamheden.

Je ondersteunt de werkvoorbereider bij de overdracht van het werk naar de productieafdeling en je hebt regelmatig afstemming met de projectleider en de manager engineering.


Waarom pas jij goed bij Demaco?

Je wordt blij van het werken in een klein hecht team. Jouw enthousiasme en praktische instelling helpen je om succesvol te kunnen zijn in de functie van tekenaar/constructeur.

Naast HBO werk- en denkniveau heb je al enige werkervaring opgedaan als werktuigbouwkundig tekenaar of constructeur. Je hebt al wat vlieguren hebt gemaakt in het 2D en 3D tekenen. Heb je al kennis van ontwerpcodes, PED en Solid Edge? Dat is mooi meegenomen.

Ben je echter net klaar met jouw hbo-opleiding? Dan is dit de perfecte functie om jouw carrière te starten.

Minstens zo belangrijk vinden wij wie jij bent als collega! Je bent ambitieus, oplossingsgericht, nieuwsgierig, en gaat zelf graag op onderzoek uit. Met een nuchtere blik op de wereld en een goed gevoel voor humor pas jij perfect in ons team.


Veel van onze klanten, en ook enkele collega’s, zijn internationaal dus je kunt je voorstellen dat veel communicatie en correspondentie in het Engels is. Daar draai jij je hand niet voor om.

Moet je van alle Cryogene technieken direct alles weten? Nee, ervaring in de cryogene techniek is niet noodzakelijk. Wij zorgen voor een goede inwerkperiode en jouw ervaren collega’s nemen je graag op sleeptouw en maken van jou een echte Cryogenius!


Waarom zou je bij ons willen werken?

Werken bij een innovatieve wereldspeler, maar dan wel lekker in de buurt? Wie wil dat nu niet? Naast de collegiale werkomgeving bieden wij alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en investeert veel in trainingen en opleidingen voor haar medewerkers.

Wij willen graag dat jij lekker in je vel zit en hechten daarom waarde aan een goede werk-privé balans. Bij ons kan je parttime werken, zijn werktijden en dagen in overleg in te delen en kan je, na je inwerkperiode, deels vanuit huis werken.

Natuurlijk horen daar ook uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Zo krijg je bij ons onder meer:

  • Een goed salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring;
  • PMT Pensioenregeling;
  • 40 vrije dagen per jaar (bij een FT dienstverband);
  • Een fijn kantoor waar je file vrij naar toe kan rijden en welke ook met OV prima te bereiken is;

Ben jij klaar voor de vliegende start van jouw carrière? Je bent van harte welkom!

Solliciteer dan via onderstaande button en stuur ons jouw motivatiebrief en CV. Deze kan je richten aan Wendy Vega (Manager HR)

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager Engineering & Procurement, de heer Marco Roos, via 0226-332100