Skip to content

Werkvoorbereider Systems

Nederland, Noord-Holland, Noord-ScharwoudeEngineering

Functieomschrijving

Vacature | Werkvoorbereider Systems| 40 uur | Noord-Scharwoude, regio Alkmaar

Ben jij als werkvoorbereider op zoek naar uitdaging en diversiteit? Bij ons is geen dag hetzelfde. Jij houdt ervan om de spin in het web te zijn en goed te kunnen schakelen om zaken op orde te krijgen.


Wat jij gaat doen als werkvoorbereider bij Demaco

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider die ons team op de afdeling (cryogenic) Systems komt versterken. Je houdt je bezig met verschillende projecten van gemiddeld zes weken. Je bepaalt elke dag opnieuw hoe je het beste kunt schakelen tussen de projecten en met situaties kunt omgaan. Je bent de spil tussen Engineering, Inkoop, Magazijn, Productie & Montage. Je bepaalt en geeft de optimale productiemethode aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de materiaalvoorziening per project. Je begeleidt de eventuele inspecties en verzorgt de documentaties. Hierbij draag je zorg voor een adequate informatieoverdracht en voorbereiding van een project voor productie en montage. Ook ben je continu in contact met klanten. Kortom; een boeiende en veelzijdige functie waarbij jouw eigen initiatief wordt gewaardeerd! Je hebt regelmatig overleg met de projectleider en ook onze Business Unit Manager wordt graag geïnformeerd en betrokken wanneer dit nodig is.


Waarom zou je bij ons willen werken?

Werken bij een innovatieve wereldspeler, maar dan wel lekker in de buurt? Dat kan bij Demaco. Ook betekent werken bij Demaco, werken in een goede sfeer. Onze medewerkers zijn trots op onze organisatie en de cultuur. Wij werken goed samen, zijn behulpzaam naar elkaar en er is voldoende humor aanwezig. Naast de collegiale werkomgeving bieden wij alle ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk en we investeren veel in trainingen en opleidingen voor onze medewerkers. Wij willen graag dat jij lekker in je vel zit en hechten daarom waarde aan een goede werk-privé balans. Om te beginnen bieden we een jaarcontract aan, maar hebben de intentie een vast dienstverband aan te gaan. Wij bieden jou ook:

  • de kans om een bijdrage te leveren aan diverse projecten binnen een dynamisch bedrijf;
  • een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
  • een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro;
  • ruimte om op eigen wijze gestalte te geven aan deze functie;
  • een solide organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur.

Vereisten

Wat verwachten wij van onze nieuwe werkvoorbereider?

Om deze rol goed te vervullen ben je zeer klant- en resultaatgericht. Je hebt een proactieve houding en samenwerken is één van jouw sterke punten. Je bent besluitvaardig, kunt goed overtuigingen en daarnaast kun je ook goed plannen, prioriteren en organiseren. Samen met jouw collega’s denk jij mee met onze klanten waardoor wij altijd in staat zijn om hoogstaande oplossingen te bedenken voor complete en complexe engineeringsvraagstukken. Daarnaast heb jij:

  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding in de richting van werktuigbouwkunde;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie zou mooi zijn;
  • Kennis van en ervaring met geautomatiseerde (ERP-)informatiesystemen en MS-Office;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré);
  • Affiniteit met projectenorganisaties en een internationaal opererend MKB-productiebedrijf.


Wat moet je van ons weten?

Het werkveld van Demaco is Cryogenie. Een zeer gespecialiseerd kennisgebied zorgvuldig opgebouwd vanaf het jaar 1985. Het is de techniek die zich bezighoudt met extreem lage temperaturen waarbij bijvoorbeeld vloeibare industriële gassen als koelmiddel worden gebruikt. De Cryo techniek gaat hand in hand met hoog vacuüm. De extreem lage temperaturen vragen nou eenmaal om extreme isolatie en hoog vacuümtechniek maakt dat mogelijk.

Demaco past deze technieken wereldwijd toe bij producenten van industriële gassen en voor eindgebruikers van vloeibaar gas, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische en medische bedrijven en de automotive of ruimtevaartsector. Ook researchinstituten als CERN, DESY of FERMILAB en diverse internationale universiteiten werken nauw samen met Demaco. In veel gevallen gaat het om het transport en de conditionering van vloeibaar stikstof, vloeibaar helium, vloeibaar waterstof en vloeibaar aardgas. Demaco adviseert, engineert, produceert, test, installeert, documenteert, certificeert en onderhoudt cryogene infrastructuren over de hele wereld.


En nu?

Word jij dé expert op het gebied van cryogene technologie en ga jij met jouw collega’s ervoor zorgen dat Demaco de hoogste standaard blijft behalen in het vakgebied? Solliciteer dan via onderstaande button en stuur jouw motivatie en CV gericht aan Wendy Vega (Manager HR). Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager Engineering & Procurement, Marco Roos, via 0226-332100

Wil je meer informatie over Demaco, kijk dan op www.demaco-cryogenics.com. Je kunt ons ook volgen op Facebook, YouTube en LinkedIn.


It’s all about Cryogenius.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet nodig, wij vinden onze nieuwe collega zelf.

of